Blog

Türkiye’den Yeni zelanda’ya Mobilya Gönderimi

İşçilikleri ve eşsiz tasarımları ile dünya genelinde en çok tercih edilen Türk mobilyalarını sizler de Yeni zelanda’dan ANKARA FURNİTURE web sitemizi kullanarak kolaylıkla sipariş verebilirsiniz. Onaylanan siparişlerin imalatına en kısa sürede başlıyor ve gümrük işlemleri tamamlanan mobilyaların kargo ile Yeni zelanda’daki adresinize gönderimini hızlı bir şekilde yapıyoruz. 

ANKARA FURNİTURE online alışveriş mağazamızdan beğendiğiniz mobilyaların imalatı, kargo süreci ve teslimatı ile ilgili süreç hakkında daha fazla bilgi almak için Müşteri Hizmetleri veya Satış Destek numaramızı arayabilirsiniz.  ANKARA FURNİTURE

Yeni zelanda’ya Mobilya Gönderim Süreci Nasıldır?

Türkiye’den Yeni zelanda’nın tüm şehirlerine mobilya gönderimi yapan mağazamızdan mobilya satın almak hızlı ve kolaydır. Yeni zelanda’ya kargo ile gönderilecek olan mobilyaların zarar görmemesi için paketlemeye özen gösteriyoruz. 

ANKARA FURNİTURE web sitemizden beğendiğiniz mobilyalar için kredi kartı veya havale ödeme yöntemini tercih edebilirsiniz. Sistemlerimize sipariş onayı ulaştıktan sonra talepleriniz doğrultusunda renk ve kumaşta mobilyalar özel olarak imal edilmektedir. Ve hızlı ve güvenilir bir şekilde adresinize ulaşmaktadır.

Türkiye’den Yeni zelanda’ya Hızlı ve Güvenilir Mobilya Gönderimi

Mobilya sektöründe kaliteli ürün ve uygun fiyat güvencesi ile hizmet veren ANKARA FURNİTURE’ndan aldığınız ürünler en kısa sürede tamamlanır. Mobilyaların teslimatı için uzun süre beklemezsiniz. Mobilya satın alma sırasında belirtilen tarihlerde ürününüz imal edilir veya depolarımızda halihazırda varsa adresinize gönderilmek üzere işlemleri tamamlandıktan sonra kargoya verilir. 

Türkiye’den Yeni zelanda’ya Mobilya Gönderimi Fiyatları

Yeni zelanda’da ikamet ederken Türkiye’den mobilya satın almak isteyenler yurt dışı mobilya satışı ve gönderimi hizmetimizi tercih edebilirler. Online mağazamızda indirimli ve kampanyalı mobilyalarımızı düzenli olarak güncelliyoruz. Avantajlı fırsatlardan yararlanmak için ANKARA FURNİTURE web sitemizi takipte kalın.

Türkiye’den Yeni zelanda’ya mobilya gönderimi söz konusu olduğunda mobilya fiyatlarına ek ücretlerin de yansıtılabileceğini bilmelisiniz. Faturanıza yurt içi – yurt dışı gümrük vergisi ve bulunduğunuz bölgeye ve seçtiğiniz ürüne bağlı olarak değişen tutarlarda kargo ücreti yansıtılabilir. Detaylı bilgi için ANKARA FURNİTURE Müşteri Hizmetleri ve Satış Destek hattımızdan firma yetkililerimiz ile iletişime geçebilirsiniz. 

Yeni zelanda’dan mobilya satın almak istediğinizde Whatsapp Destek Hattımız üzerinden de 7/24 bilgi alabilirsiniz.

İlgili Mesajlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir